BEDRIFTSAVTALE – Puron
call 461 96 088 mail post@puron.no

Ta vare på hvordan bedriften fremstår.


En velholdt arbeidsplass øker ikke bare produktiviteten og komforten til arbeidstakere men utgjør også et viktig element av hvordan bedriften fremstår. I kundenes og investorenes øyne skaper et rent kontor et positivt inntrykk. Ved å ta vare på renslighet og hygiene i lokalene dine sender du en klar melding til motparten – du bryr deg om bransjen og har respekt for den.

HVORFOR OSS?

Nøyaktig desinfisering av lukkede rom krever i dagens situasjon ekstra fokus, så la oss hjelpe deg. Vi tar vare på lokalene dine ved å bruke økologiske rengjøringsmidler som baserer seg på organisk rengjøring, samtidig som vi reduserer mest mulig unødvendig bruk av kjemikalier.

Mange potensielle kunder er fremdeles usikre i dagens situasjon med pandemien i verden, så det blir mye vanskeligere å vinne tilliten deres. Lokalenes estetikk og orden samt desinfiseringssertifikat vil hjelpe til med å tiltrekke de usikre og garanterer et godt førsteinntrykk. Vi har å gjøre med både serveringssteder og små bedrifter, men vi klarer oss også med større kontorlokaler. Bestill periodisk rengjøring, så tar vi regelmessig vare på lokalene dine.

Rengjøring Bedrift

RENHOLD FOR ALLE TYPER VIRKSOMHETER
Fyll gjerne ut skjemaet for å få et uforpliktende tilbud, eller ta direkte kontakt med oss.